За продажба Вила, Ullared, Gothenburg, Швеция, Gällared 320

За продажба - Cod. 35207

  • Типология: Вила
  • Област: 165 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Предлага се за продажба:
Отделна типична шведска дървена вила от 1926 г. на парцел от 2480 кв. М., Разположена навън от малко селище, граничеща с гора в залесена и богата на вода среда. Магазин, супермаркет, Vårdcentral, зъболекар и аптека на около 8 километра в село Ullared. Фалкенберг и Варберг на 35 километра.
Просторната фронтална градина, състояща се от трева и тук и там по-високото засаждане, е оградена с ограда. В предната част на къщата има просторна дървена тераса по цялата ширина на къщата и вход към "чистата зала".
Откъм предната градина и къщата има просторна алея за 2 или повече коли, с вход към "ежедневната" зала.
Разпределение bg: "ежедневна" зала с вход към пералната / котелна кабина с автобиография на пелети. Светла всекидневна с камина, просторна кухня с уреди и врати за дървена тераса с гореща вана и лагуше. Малка баня с мивка и душ. През втората зала, където са стъпалата към 1-вия етаж и тоалетната, влизате в просторна спалня.
Разпределение 1-ви етаж: 2 просторни, светли, наскоро обновени спални и кацане с изход към малка тераса.
извън:
До алеята граничи с каменен гараж + - 48 м2 с над студио за гости. Дървена удължителка за къмпинг например. Дървена навес и много просторно дървено работно място за дърводелци например.
Както къщата, така и гаражът и хамбарите са частично реновирани, а някои трябва да бъдат направени. Евентуално поглъщане например на мебели или инструменти е по договаряне, както и цената.
Повече снимки при поискване, с интерес.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB