За продажба Вила, Ullared, Goteborg, Швеция, Gällared 320

За продажба - Cod. 35207

  • Типология: Вила
  • Област: 165 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Предлага се за продажба:
Отделна типична шведска дървена вила от 1926 г. на парцел от 2480 кв. М., Разположена навън от малко селище, граничеща с гора в залесена и богата на вода среда. Магазин, супермаркет, Vårdcentral, зъболекар и аптека на около 8 километра в село Ullared. Фалкенберг и Варберг на 35 километра.
Просторната фронтална градина, състояща се от трева и тук и там по-високото засаждане, е оградена с ограда. В предната част на къщата има просторна дървена тераса по цялата ширина на къщата и вход към "чистата зала".
Откъм предната градина и къщата има просторна алея за 2 или повече коли, с вход към "ежедневната" зала.
Разпределение bg: "ежедневна" зала с вход към пералната / котелна кабина с автобиография на пелети. Светла всекидневна с камина, просторна кухня с уреди и врати за дървена тераса с гореща вана и лагуше. Малка баня с мивка и душ. През втората зала, където са стъпалата към 1-вия етаж и тоалетната, влизате в просторна спалня.
Разпределение 1-ви етаж: 2 просторни, светли, наскоро обновени спални и кацане с изход към малка тераса.
извън:
До алеята граничи с каменен гараж + - 48 м2 с над студио за гости. Дървена удължителка за къмпинг например. Дървена навес и много просторно дървено работно място за дърводелци например.
Както къщата, така и гаражът и хамбарите са частично реновирани, а някои трябва да бъдат направени. Евентуално поглъщане например на мебели или инструменти е по договаряне, както и цената.
Повече снимки при поискване, с интерес.

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
Приемам обработката на личните ми данни*
Откажи
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB