За продажба Тристаен, Stockholm, Stockholm, Швеция, Sköntorpsvägen 1

За продажба - Cod. 41824

  • Типология: Тристаен
  • Област: 59 m²
  • Номер на стая: 2-3
  • Етаж: 4

Това е уникална възможност за закупуване на жилище в добре управлявана жилищна кооперация, която притежава земята. В сградата са направени много основни ремонти и има много паркоместа, сауна и стая за релакс, стая за велосипеди и детски колички, както и перални. Местоположението е идеално за тези, които искат да живеят близо до центъра на града, но също така имат достъп до собствено лично пространство.

Този красив дом предлага характер, стил и всички съвременни удобства за днешното семейство. С оригинални подови настилки рибена кост в хола и паркет в останалата част от къщата, това място със сигурност ще впечатли. Големите прозорци пропускат много естествена светлина, а первазите kolmårdsmarmor добавят нотка на елегантност. Има страхотни складови помещения, както и две складови помещения, което прави това идеално за всеки, който се нуждае от много място. А с фолио на первазите на прозореца, което може лесно да се отстрани, този дом е идеален за всеки, който иска да го персонализира по свой вкус. Не пропускайте този!

Нашата щедра главна спалня може лесно да бъде разделена на две спални. Спалнята разполага с вграден гардероб с плъзгащи се стъклени врати, идеален за съхранение на вашите дрехи и вещи. Медни детайли и сензорно контролирано LED осветление създават необикновена атмосфера в килера, докато мокетът на килера осигурява комфорт и чист вид. Ще имате достатъчно място, за да обзаведете стаята както с двойни, така и с единични легла, без да се чувствате тесни.

Дигиталните безжични душове Mira и огромният стъклен душ Timeless® с размери 100 x 90 см са проектирани за луксозно спа изживяване. Този душ има два ръчни душа и душ на тавана, за да осигури всякакъв вид пръскане, от което се нуждаете вие и вашият душ спътник. Съхранението за бутилки с шампоан е скрито, така че можете да имате чист вид без претрупване. Тоалетната има електронно контролирано промиване - няма нужда да чакате и няма да спре, докато не свършите работата си! Има и място за вашата пералня и сушилня, с топла и студена вода, за да спестите от сметки за енергия. Мивката с електрически управляван кран, който ще се изключва автоматично, когато не се използва. Капанът разбира се е самопочистващ се.

Кухнята е просторна и дава приятна светлина от два прозореца, тук има маса за хранене за повечето вечеря. Голям индукционен котлон, интелигентна фурна, съдомиялна машина, хладилник и фризер.

Всекидневната предлага няколко възможности за обзавеждане. От хола можете да стигнете и до балкона на апартамента с източно изложение с прекрасно сутрешно слънце. Този модел е по-голям и побира както външни мебели, така и градински проекти, очевидно място за престой и благодарение на остъкляването удължава сезона.

Коридорът предлага много място за окачване и съхранение както на рафта за шапки, така и във вградения гардероб с плъзгащи се огледални врати, вътрешно и сензорно LED осветление. Блиндирана врата към апартамента и защитен с код вход към сградата.

В Sköntorpsvägen 1 живеете близо до града и природата, само на 15 минути пеша до Södermalm/Skanstull и до природния резерват Årstaskogens под възела и само на 300 метра надолу до водата. Точно пред апартамента можете да обуете маратонките си и да тичате из Årstaviken. Завършете 8-километровото си бягане в една от близките фитнес зали на открито на природния резерват и след това се разхладете от кейовете на езерото Меларен, преди да се върнете у дома. За тези, които обичат да се разхождат в гората и провинцията, има много буйни пътеки за откриване в допълнение към основните пътеки за бягане и колоездене. А за ентусиаста на горски плодове, фризерът може лесно да бъде зареден с боровинки.

От другата страна на улицата на Gullmarsvägen 42 можете да се насладите на прекрасен прясно изпечен хляб в популярната пекарна за кисело тесто на италианската Barbara Elisi Caracciolo, Spiga Madre. Dalarnas Auktionsfirma току-що се премести в магазина в съседство - където антиките се оценяват на поточна линия и след това могат да бъдат наречени дом на dalarnasauktionsfirma.se за ентусиаста на интериорния дизайн.

За семейства с деца няколко предучилищни заведения са на няколко минути пеша. Например Trollstugan, родителската кооперация CapMini и Skagersvägen 38. А с началното училище Skanskvarnsskolan на минута разстояние, няма да е дълга разходка, когато по-големите деца трябва да бъдат взети и оставени. Дори новооткритото английско училище е само на няколко минути нагоре по хълма. Близкият Vättersparken е дом на откритото предучилищно заведение, което е отворено всеки ден от седмицата с барбекю с колбаси всеки петък. Има и наскоро реновирана приключенска площадка с голям детски басейн за горещите летни дни. През зимата пистата за шейни в Marviksvägen е популярна. Като цяло Årsta е популярна зона за семейства с деца и нова детска площадка за откриване никога не е далеч.

Освен това има красивият Årsta Torg (1500 м), проектиран от братята архитекти Ерик и Торе Алсен, който, когато е построен през 1953 г., е първият крайградски център на Стокхолм с магазини, кино, библиотека, театър и Folkets hus. Всичко това е останало и до днес - и освен това има аптека, фитнес, сладкарница, кафене, ретро магазини, шивашка, цветарски магазин, няколко ресторанта и др. откажете се от града, когато изпълнявате задачи. Също така не е далеч до пазаруването на Globens или Liljeholmen с новия си мол.

Sköntorpsvägen 1 се намира в най-близката до Gullmarsplan част от Årsta. Намира се само на 7 минути пеша до всички зелени линии на метрото, автобусната мрежа на юг и междуградската железница. От Sköntorpsplan (30 м) има и чести автобусни линии до гарата на Årstaberg, откъдето можете бързо да стигнете до града или по-на север до Арланда.

Тази обява се продава сега, но няма да продължи дълго!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB