За продажба Ферма, Vindeln, Västerbotten, Швеция, Gäddträsk 4, 92291 Vindeln

За продажба - Cod. 36465

  • Типология: Ферма
  • Област: 97 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Спокойна и частна конна ферма с площ 94 хектара, с жилищна къща, стабилна, хей плевня със сушилня, пиле и заешки химикалки, работилница, машинна бара, пекарна (нуждае се от ремонт). Включени са трактори и машини за дребномащабно земеделие.

Солидна дървена къща с наскоро реновирана кухня и дневна. Кухнята е ръчно изработена от масивно дърво. Къщата се отоплява с дърва за огрев, безплатна безкрайна доставка на дърва от собствена гора.

Има 59 хектара производствена гора във фермата с прогнозен постоянен обем от 6500 м3, 10 хектара обработваема земя.

Частно водоснабдяване от студена пружина.

Много хубава гледка към собственото езеро.

Уникална много лична позиция, която все още е централна, само на 25 километра от град Виндлен (супермаркети, училище, здравеопазване и др.), На 14 километра до селището Hällnä (училище, влак, местния магазин и др.), На 45 километра от големия град Lycksele (голяма болница), на 80 километра от град Umeå.

Голяма наскоро реновирана станция с кутии за 10 големи коне с мастило, една кутия за изпичане, пет кутии с пони и фрийронг, с пространство за още 15 големи коня.

Собствен 40 х 80 метра яхта.

Този имот има фантастично и уникално местоположение в много красива и девствена природна зона.

В рамките на 3 часа пътуване от конюшните преминавате през голям екопарк и два много красиви природни резервати, преминавате през няколко малки и едно голямо езеро, подходящи за плуване с коне.

Една 60-километрова туристическа пътека, популярна за разходки и планинско колоездене, минава на 200 метра от конюшните.

На 5 километра от фермата има река Vndelälven, една от големите свободно течащи реки в Швеция, и на 15 километра ще намерите една от най-големите компании за рафтинг в Швеция.

Тази ферма има огромен потенциал за всякакъв вид бизнес, свързан с коне, туризъм в природата / пустинята, като например пътешествия, каране на кану, риболов, лов, рафтинг, планинско колоездене и т.н. или просто си купете 94 хектара рая и просто седнете И се наслаждавайте…



Цената на искането е 2 895 000 SEK, която в момента на писане е приблизително 273 000 евро, но ще бъде продадена на най-продаващия.



Тази добавка е поставена от собственика, но имотът се продава чрез Fastighetsbyrån, най-големият агент по недвижими имоти в Швеция.

Телефон на собственика: +46 73 08 353 08
Свържете се с представителя: +46 70 51 749 88

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB