За продажба Къща в стопанство, Vaggeryd, Skåne, Швеция, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

За продажба - Cod. 39213

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 78192 m²
  • Номер на стая: 6-7
  • Етаж: Trä

Истинска ферма за коне на добро място!
Хубава конна ферма от около 8 ха с добри възможности за работа, в сърцето на Смоланд.

Тази хубава ферма с оръдие близо до Е4, се намира южно от Йончёпинг. Тук можете бързо да стигнете до големия град само за 20 минути! До Варнамо сте на 30 минути. В допълнение, в близост до центъра на Vaggeryd с училища и магазини и близост до Vaggeryd's Tramway, който е само на 8 минути.


Имотът се състои от голяма основна сграда от 1802 г. със 7 стаи и кухня. Голяма част от очарованието на 19 век е запазено тук. Сградата е реновирана на части, най-скоро 2017 г. с разширена спалня, баня, перално помещение и малка офисна част. Същата година е построена нова веранда с площ от 26 кв.м в прохладен западен стил. Fiber е инсталиран и готов, просто се свържете! В това изрядно растение беше вложено много енергия в детайли, за да се усети правилно и да се разгледа на строителните площадки. Такива като ръчно изрязани дъски, ръчно ковани нокти и други скъпи избори за материали!

Съоръжението включва следното;

- Стабилна сграда от около 350 кв.м с 6 кутии с подвижни стени, душ кран с топла вода. Цялото електричество в цялата стабилна сграда беше заменено през 2014 г. за най-висока безопасност. Започнаха проучвания с разливи в стаята за лечение на коне. В това пространство се предлага висококачествена гумена постелка. Място за съхранение и помещение за хранене под покрива, за съхранение на фуражи или машини / склад за дърва, 2 камери на седлото, от които е по-малко с мивка и топла вода. По-големият включва прозорци към алеята за каране, както и сушилня за покритие. И двете са изолирани и отоплени. Голяма ложа с висок таван за съхранение в единия край. В другия край е добре изолирана и скъпа стая от малко над 50 квадратни метра. Стаята е завършена през 2019 г. и се използва като учебна зала и се отоплява с въздушна термопомпа. Ето кухненска зона с печка в стилен ретро модел, красива уникална мивка в мед с топла / студена вода. Спалното таванско помещение в горната част на стаята започна. Тук има много възможности! Стаята може да се превърне в апартамент с прости средства или да се използва за конференции, партита и курсове. В съседство със стаята е суха кърпа Separett.

- Добре дрениран осветен курс за езда с размери около 30x35 m.
- Осветен кръгъл корал с диаметър около 18 м. с малка стойка.
- Хълмисти природни градини.
- 2 подвижни електроцентрали. Една от около 30 квадратни метра в близост до работилницата. Вторият около 25 квадратни метра. Електрически нагревани автоматични чаши за вода в двата режима на освобождаване
- Двор и детска стая с голяма ограда на жребци.
- Изолирана работилница с площ от около 28 кв.м с лят под и въздушна термопомпа.
- Различна веранда в западния стил от около 26 кв.м. Тук можете да седнете и да се насладите на напълно без насекоми!

- Малка къща 1. Сграда от около 13 кв.м с подово отопление на водна основа. Днес се използва като клиника, но може да се използва като напр. къща за гости / офис.
- Постройки 2. Използвани днес като складово помещение с малка изба.
- Уютна зона за барбекю в покрайнините на имота.

Стопанството е гарантирано за качество и има обозначението „Säker Hästgård“, което освен всичко друго дава ниска застрахователна премия в Länsförsäkringar.

В околностите има хубави пътища за каране и шофиране.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB