За продажба Тристаен, varberg, Skåne, Швеция, Karl Nordströms väg 27

За продажба - Cod. 43089

  • Типология: Тристаен
  • Област: 80 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: ja

В Kurorten сега ви се предлага възможността да живеете в красива и уникална среда, където сте заобиколени от природа и море, докато центърът на град Varberg е на удобно разстояние. Тук можете да се насладите на релаксиращи разходки край морето и да дишате чист морски въздух. Уникалното местоположение между популярните плажове Kåsa и Apelviken осигурява добри условия за плуване и можете да избирате между мек пясъчен плаж, кей или къпане на скала. На плажа Kåsa можете да наблюдавате най-красивия залез на Varberg.

Апартаментът с площ от 80 квадратни метра предлага три стаи и кухня и е с приятно разпределение, което лесно може да се адаптира и променя според вашите нужди. Стаите са добре оразмерени и имат голям, прекрасен балкон с южно изложение с красива зеленина вътре. Къщата има прозорци в три посоки, което дава прекрасна светлина.

Brf Kurortsparken е популярна и стабилна асоциация с живописно местоположение до крайбрежния хотел на Varberg, който е известен спа и спа хотел. Като жител на Kurortparken се предлага 15% отстъпка, наред с други неща, за ресторант, карта за обучение, процедури и спа. В района има волейболно игрище, тенис корт и открит фитнес.

Топло добре дошли на огледа!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB